Postup do mezinárodního finále

Co musí správný výčepní umět
K tomu, aby se z obyčejného výčepního stal mistr světa, je zapotřebí nejen dokonale načepovat pivo. Důležitými argumenty pro vítězství jsou i charismatické vystupování, umění poutavě prezentovat pivo jako jedinečný nápoj, znalosti z oblasti výroby, historie piva a péče o něj.
Svoboda obstál v konkurenci 250 barmanů
Do soutěže Pilsner Urquell Master Bartender 2010 se přihlásilo 251 českých výčepních a barmanů. Z kvalifikace postoupilo do čtyř regionálních kol vždy 35 nejlepších výčepních. V národním finále se jich utkalo 20.
Nejlepší výčepní v soutěži Pilsner Urquell Master Bartender:
Lukáš Svoboda, Pivnice Konvikt, Praha
Jana Zachariášová, VŠK Terč, Brno
Miroslav Vorlík, Restaurace Na Spilce, Plzeň
Přidat komentář