Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Hilton slaví výročí nezávislosti Mexika stylovým menu

Hilton slaví výročí nezávislosti Mexika stylovým menu

Hotel Hilton Prague společně s Velvyslanectvím Spojených států mexických v České republice pořádá od 9. do 19. září Festival mexické kuchyně.
12. 8. 2010 | Autor: redakce Apetitu

Mexický šéfkuchař



Při této příležitosti přiletí do Česka Carlos Ozuna Recinos, sous chef hotelu Hilton Cancun Golf & Spa Resort v Mexiku, a představí zde autentickou mexickou kuchyni. Návštěvníci mohou také ochutnat tequily Herradura a El Jimador včetně pokrmů, při jejichž přípravě byla tequila použita (např. koktejl z mořských plodů s tequilovou esencí a semínky koriandru, hovězí medailonky v tequile a chilli omáčce chipotle nebo tequilové crème brûlée).

Festival mexické kuchyně se koná od 9. do 19. září v restauraci Café Bistro. Oběd bude podáván od 12 do 15 hodin, večeře od 18 do 22 hodin. Cena na osobu je 990 Kč a zahrnuje neomezený výběr z rautu.

Carlos Ozuna Recinos



Carlos Ozuna Recinos se narodil ve Frontera Hidalgo ve státě Chiapas, kde i vyrůstal. Po různých zkušenostech v prestižních hotelích se Carlos nakonec přidal k týmu Hilton Cancun Golf & Spa Resort jako pomocník v kuchyni. Nyní, po třinácti letech, vede kulinářský tým na pozici sous chef.


REKLAMA

Přidat komentář