Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jezte, pěstujte, klíčkujte!

Jezte, pěstujte, klíčkujte!
sdílet:
Báječně křupavá a šťavnatá – taková jsou naklíčená semena, výhonky a mladé rostlinky. Navíc si je i v zimě můžete pěstovat doma.

Klíčky a výhonky posunují salát i další jídla do jiných dimenzí, a to nejen obrazně – při svém vzniku totiž vytvářejí enzymy, které proměňují složení semen. Obsahují spoustu vitaminů a jiných zdraví prospěšných látek. Dejte si salát s výhonky a petrželkovou zálivkou, výhonky přidejte také do nadýchaných vaječných omeletek. Naklíčenou čočkou ozvláštněte lehkou, kořeněnou polévku. Výhonky mungo zkrášlí také bramborové burgery v housce.

Nejen recepty na tato skvělá jídla, ale také vše, co potřebujete vědět k tomu, aby vám doma vyrašily zdravé výhonky, najdete v únorovém vydání časopisu Apetit.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč