Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Na rybách

Na rybách
sdílet:
Ať už si ulovíte vlastní, nebo na ně půjdete do obchodu, dopřejte jim co nejjednodušší úpravu. Jen tak totiž vynikne delikátní chuť rybího masa. Tady je inspirace od nás!

Srpnový Apetit vám nabídne recepty na jednoduché úpravy ryb. Co takhle pošírovaný amur s letní zeleninou, pstruh plněný hříbky nebo kapr v mangoldu s vinnou omáčkou?

Nápadité recepty a tipy, jak připravit sladkovodní ryby, najdete v srpnovém časopise Apetit.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

TOP potraviny pro zlepšení stavu pokožky obličeje a těla

TOP potraviny pro zlepšení stavu pokožky obličeje a těla

Atraktivní a upravený vzhled je cílem každé dívky. K tomu se doporučuje nejen používat různé kosmetické přípravky, ale také zvýšit konzumaci potravin, které obsahují nejvíce zdraví prospěšných látek. Ve skutečnosti existuje poměrně velký...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč