Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Učíme se od mistra: tažený štrúdl

Učíme se od mistra: tažený štrúdl

Domácí tažený štrúdl s tenkým křupavým těstem a šťavnatou náplní nemá mezi moučníky konkurenci.
11. 8. 2011 | Autor: redakce Apetitu

Jeho příprava je přitom snazší, než si možná myslíte. Přesvědčí vás o tom šéfcukrář Tomáš Dražský, který vás naučí:

  • Vytáhnout těsto, aby bylo krásně tenké, ale přitom se s ním dobře pracovalo
  • Pracovat s taženým těstem a vytvářet z něj křehké vrstvičky
  • Upéct křehounký závin se šťavnatou náplní a fantasticky tenkou krustičkou

Fígle a tipy mistra cukráře na domácí tažený štrúdl přináší zářijový Apetit.
REKLAMA

Přidat komentář