Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Dýňové speciality v restauraci Kočár z Vídně

Dýňové speciality v restauraci Kočár z Vídně

Restaurace Kočár z Vídně nabízí pravé rakouské speciality, na jejím jídelním lístku nyní objevíte sezonní pokrmy z dýně.
27. 9. 2011 | Autor: redakce Apetitu

Typická rakouská kuchyně


Kočár z Vídně je první rakouská restaurace v Praze. Na jídelním lístku nechybí typické rakouské pokrmy jako oblíbený vídeňský řízek přes celý talíř, který je připraven z telecího masa, nebo slavný tafelspitz – libová hovězí špička podávaná s křenovou nebo pažitkovou omáčkou. 

Pestrá sezonní nabídka


Letošní podzim v nově otevřené restauraci bude ve znamení dýně. V nabídce je dýňový štrúdl s bylinkami, typická vídeňská dýňová polévka nebo vepřový steak na šalvěji s dýní a ke konci podzimu vám v restauraci nabídnou výtečnou zvěřinu.

Info: www.kocarzvidne.cz

REKLAMA

Přidat komentář