Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Indické brambory

Indické brambory

Komerční článek
10. 10. 2011 | Autor: redakce Apetitu

Propagace značky MAGGI.
Apetitonline.cz není jeho autorem a nemá vliv na jeho obsah.

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 25 minut

Suroviny pro 4 osoby:

  • 600 g oloupaných brambor
  • 1 kalíšek MAGGI Gurmánský bujón Zeleninový
  • 50 g oleje
  • 1 větší cibule
  • 3 stroužky česneku
  • 4 chilli papričky
  • 2 lžičky kari koření
  • špetka drceného římského kmínu
  • sůl
  • pepř
  • 100 g čerstvého špenátu
  • 200 g jogurtu
  • čerstvý koriandr
 
Na oleji orestujeme cibuli, přidáme česnek, špenát, chilli papričky, kari koření, kmín a dochutíme 1 kalíškem MAGGI Gurmánský bujón Zeleninový a mírně podlijeme vodou. Brambory nakrájíme na velmi tenké plátky a promícháme s orestovanou směsí. Směs dáme do pekáčku, přiklopíme alobalem a pečeme v troubě při 160 °C asi 20 minut.

Koriandr jemně nasekáme a promícháme s jogurtem a ochutíme špetkou kmínu a kari koření. Při podávání brambory přelijeme ochuceným jogurtem.

REKLAMA

Přidat komentář