Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Seriál o mase: Morkové kosti

Seriál o mase: Morkové kosti
sdílet:
Ačkoli jsou morkové kosti běžně dostupné, patří mezi zapomenuté díly hovězího. Jejich koupí a snadnou úpravou přitom získáte pokrm hodný králů!

Morek je kostní dřeň – výživa kostí. K vaření se nejvíc používá morek z hovězího. Jídla z morkových kostí jsou mnohem chutnější, intenzivnější a silnější než jiná. Hodí se do milánského rizota, jako základ guláše nebo omáčky, pod steak – možností je nepřeberně. Šéfkuchař Vašek Frič vám představí dvě jídla z morkových kostí: neobvyklý dezert morkové řezy a klasickou hovězí polévku s morkovými knedlíčky, která vyléčí každé nachlazení.

Další díl seriálu o mase najdete v listopadovém Apetitu.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč