Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Vepřové maso v houbové omáčce

Vepřové maso v houbové omáčce

Komerční článek
27. 10. 2011 | Autor: redakce Apetitu

Propagace značky MAGGI.
Apetitonline.cz není jeho autorem a nemá vliv na jeho obsah.

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 40 minut
 
Suroviny pro 4 osoby:

  • 1 kg vepřového masa
  • 15 g sušených hub
  • 300 ml vody
  • 200 ml smetany 33%
  • 20 g polohrubé mouky
  • sůl
  • 1 kalíšek MAGGI Gurmánský bujón Hovězí
 
Maso nakrájíme na nudličky a osolíme. Osmažíme na oleji a podlijeme vodou. K masu přidáme sušené houby a dusíme 30–35 minut. Mouku a Maggi Gurmánský bujón Hovězí rozmícháme ve smetaně a přilijeme k masu a ještě 5 minut povaříme. Podáváme s houskovým knedlíkem nebo s těstovinami.
REKLAMA

Přidat komentář