Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Hledáme neobjevené kulinářské hvězdy pro další Apetit piknik

Hledáme neobjevené kulinářské hvězdy pro další Apetit piknik
sdílet:
Staňte se na jeden den trhovcem a prodávejte své dobroty na letním kulinářském trhu časopisu Apetitu.

Apetit hledá nadšence a neobjevené kulinářské hvězdy, které doma rády vaří, experimentují a vymýšlejí nové recepty na jedinečné pochoutky, kterými obšťastňují své okolí. Vypusťte své dobroty do světa! Pod patronací Apetitu se můžete na jeden den stát trhovcem a své jedlé výtvory prodávat na kulinářském trhu Apetitu, který se bude konat v červnu. Nabízí se vám tak jedinečná šance ověřit si, jak vaše koláče, marmelády, sirupy, pečivo nebo třeba domácí knedlíky chutnají jiným mlsným jazykům. Spolu s dalšími trhovci můžete soutěžit o nejlepší výrobek a získat dárky od Apetitu a partnerů pikniku.

Nehledáme profesionální výrobce, ale začátečníky a kulinářské nadšence, kteří své výtvory zatím neprodávali. Rádi bychom na akci viděli více můžů-kulinářů. Doufáme, že nás potěšíte větší nabídkou slaných dobrot! Už teď se nám sbíhají sliny na domácí paštiky, klobásky, slané sušenky, koláče, záviny a jiné chuťovky. Těšíme se na vaše nápady, díky kterým proměníte jahody, třešně, hrášek, bylinky a další červnové plody do báječných lahůdek.

Chcete se stát na jeden den kulinářským trhovcem a představit své dobroty návštěvníkům na červnovém trhu Apetitu? Napište nám na adresu [email protected]. V e-mailu uveďte:

  1. Svoje jméno, věk a místo, odkud pocházíte
  2. Něco málo o sobě (kdo jste, čím se zabýváte)
  3. Proč a co rádi vaříte (připojte také fotografii)
  4. Jaké výrobky ze své kuchyně byste chtěli představit na trhu Apetitu a proč


    Své odpovědi s fotografiemi posílejte do 29. února 2012 na adresu [email protected]. Po vyhodnocení všech příspěvků vás budeme kontaktovat. Přihlásit se mohou znovu i ti, kteří se do Apetit pikniku zapojili již na podzim.

    O Apetit pikniku

    Apetit piknik je originální piknik, kde zakoupíte a ochutnáte domácí speciality připravené nejlepšími kulináři a farmáři, kteří byli vybráni redakcí časopisu Apetit. Můžete se těšit na dobroty z masa, koláče, sýry, pečivo, rozmanité sladkosti, domácí pivo či čaje… Každý z vás si najde to své. Čekají vás zábavné kulinářské soutěže, ochutnávky a společné vaření s redaktorkami časopisu Apetit. Na pikniku také uslyšíte kapely k nakousnutí a potkáte spoustu příjemně naladěných lidí. První Apetit piknik jste mohli ochutnat v říjnu minulého roku, ten druhý, tentokrát letní, pro vás chystáme na některou z červnových sobot (vše o říjnovém Apetit pikniku najdete na stránkách http://www.apetitonline.cz/piknik).

    Autor: Redakce Apetit

    Apetit magazín

    AD
    Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace
    • Tipy a triky

    Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace

    Zákaznické hodnocení slouží každoročně jako základ pro sestavení žebříčku nejlepších restaurací a udělení cen Wolt Awards. Pouze chuťové buňky těch, k nimž vyrážejí dnes a denně modří kurýři, tak ukazují cestu k místům, kde na vás...

    Obchod Apetit

    Dostupný
    399 Kč
    Dostupný
    399 Kč
    Dostupný
    399 Kč
    Dostupný
    399 Kč
    Dostupný
    399 Kč
    Dostupný
    399 Kč
    Dostupný
    399 Kč
    Dostupný
    399 Kč
    Dostupný
    399 Kč
    Dostupný
    399 Kč
    Dostupný
    399 Kč
    Dostupný
    399 Kč