Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Seriál o mase: Vepřová játra

Seriál o mase: Vepřová játra
sdílet:
Chtěli byste najít cestu k opomíjeným vnitřnostem? Pro gurmány začátečníky jsou játra tou nejlepší variantou!

Játra jsou droby neboli vnitřnosti. Vepřová jsou na rozdíl od hovězích měkčí a jemnější. Nacházejí se v oblasti zhruba za přední nohou a váží kolem jednoho kilogramu. Jsou chutná a zdravá a mají široké využití v kuchyni. Za málo peněz z nich můžete vykouzlit spoustu jídel. V kuchyni se uplatní při přípravě zavářek do polévek, můžete je smažit, konfitovat, grilovat nebo z nich udělat jemnou paštiku. Skvělá jsou podle šéfkuchaře Vaška Friče smažená játra obalená v křupavé strouhance jako řízek a doplněná tatarkou.

Jak játra nakupovat a recept na vepřová játra na cibulce a játra na roštu najdete v březnovém Apetitu.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč