Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Napijte se domácí ovocné šťávy

Napijte se domácí ovocné šťávy

Sklenice čerstvě vylisované ovocné šťávy vás doslova nakopne. Je totiž plná vitaminů a dalších cenných látek, které vaše tělo ocení.
27. 3. 2012 | Autor: redakce Apetitu

Pokud jste někdy ochutnali čerstvě vylisovanou šťávu, určitě už nechcete pít jinou. Vyrobit si ji doma je jednoduché. Potřebujete jen výkonný odšťavňovač a čerstvé ovoce a zeleninu. Výhoda domácího lisování spočívá především v možnosti výběru vlastních příchutí. Můžete míchat v podstatě jakoukoli šťávu, která se vám zamane. Zkuste tradičnější kombinace, jako jsou jablko se sladkou karotkou nebo jablko s hruškou. Nebraňte se ani experimentům. Dokonalá je například rubínově zbarvená šťáva z červené řepy v kombinaci se sladkou a krémově hustou hruškovou šťávou. Zato šťáva ze špenátu a dalších zelených natí je jen pro opravdu otrlé. I ona je však nabitá cennými látkami, díky kterým si vaše tělo bude spokojeně lebedit.

Chcete vyhrát přírodní nápoj Natural balance od Oriflame? Zúčastněte se soutěže zde.

REKLAMA

Přidat komentář