Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Knedlík 21. století

Knedlík 21. století

Zapomeňte na vějíř knedlíků, které se záhy promění na pneumatiku kolem pasu. Máme pro vás šest nových receptů od šéfkuchařů, autorek kuchařek na moderní, zdravější a chutnější knedlíky odpovídající požadavkům roku 2012.
21. 4. 2012 | Autor: redakce Apetitu

Uvařte si českou klasiku v moderním pojetí. Šéfkuchař Jiří Štift vám představí ricottové knedlíky, které chutnají skvěle se šalvějovým máslem i jako zavářka v rajčatové polévce. Hrnkové špenátové knedlíky se můžete naučit s Lenkou Požárovou, autorkou oblíbených kuchařek. Její knedlíky z hrníčku jsou díky bílkům nadýchané a nebudou vám týden ležet v žaludku. V hrníčku se vaří také kukuřičný knedlík Ilony Chovancové, která vydává kuchařky ve Francii. Pro bleskovou večeři ho opečte s bazalkovým pestem. Máslové knedlíky michelinského šéfkuchaře Romana Pauluse jsou dokonalé k zelenině i rybám. Biokuchařka Hanka Zemanová vám prozradí recept na bramborovošpaldové knedlíky, které jsou skvělé plněné uzeným masem a osmahnutou cibulkou stejně jako se sezonním ovocem. A redaktorka Darina Sieglová vyladila recept na tvarohový knedlík podle Magdaleny Dobromily Rettigové. Chutná skvěle s kuřetem na víně!

Vše o knedlících najdete v květnovém Apetitu.

REKLAMA

Přidat komentář