Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Zelené a svěží jarní vaření

Zelené a svěží jarní vaření

Sladký hrášek, malé žluťoučké brambory a opravdu čerstvý chřest jsou k dostání jen pár týdnů v roce, a proto stojí za to zaměřit se na ně!
23. 4. 2012 | Autor: redakce Apetitu

Na jaře má sezonu všechna křehká, svěží zelenina, díky které můžeme konečně vařit z čerstvých a místních surovin. Hrášek, chřest, lehce štiplavé jarní cibulky, mangold i špenát, nové brambory, nakyslá rebarbora i ředkvičky – sluší jim rychlá úprava a nekomplikované kombinace. Brambory máme stejně nejraději jen tak se solí a máslem a ředkvičky na krajíci chleba. Pokud ale máte chuť vyzkoušet něco nového, pusťte se do jarního vaření s květnovým Apetitem. Třeba nové brambory si můžete dát pečené s lososem nebo v salátu vařené s cukrovým hráškem, v hebké krémové polévce s uzenou rybou nebo zapečené s čedarem ve slaném koláči. A stejně nápadité recepty pro vás máme i s chřestem a zeleným hráškem.

Konečně z jarních surovin! Uvařte si s květnovým Apetitem.

REKLAMA

Přidat komentář