Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Učíme se od mistra: Španělský ptáček

Učíme se od mistra: Španělský ptáček

Nenechte se zmást názvem, tenhle hovězí závitek patří k nejoblíbenějším klasickým jídlům české kuchyně. Podle návodu Marka Všetečky zvládnou ptáčky připravit i ti, kdo si na ně dosud netroufali.
18. 9. 2012 | Autor: redakce Apetitu

Marek Všetečka patří k nejlepším českým food stylistům a s Apetitem spolupracuje od jeho začátků. „V málokteré hospodě umějí české španělské ptáčky správně připravit, tak si ho radši udělejte doma,“ říká Marek. Jeho verze masových závitků nemá chybu – maso je měkké, jednoduše se dusí v troubě a šťáva je dotažená k dokonalosti trochou kaparů.

Recept na klasiku všech klasik spolu s obrazovým návodem krok za krokem najdete v říjnovém Apetitu.

REKLAMA

Přidat komentář