Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Nejlepší jídla z tradičních českých surovin

Nejlepší jídla z tradičních českých surovin

Pamatujete si, z čeho vařila vaše babička a co chutnalo dědovi? Opusťte dámičku v sobě a rozšiřte si obzory. Vybrali jsme tradiční české suroviny a ukážeme vám, jak z nich uvařit excelentní lahůdky.
18. 9. 2012 | Autor: redakce Apetitu

V říjnovém Apetitu vám redaktorky časopisu Apetit prozradí, proč si zamilovat mák, olomoucké tvarůžky, uzené maso, škvarky, švestková povidla a droždí. Dají se z nich totiž připravit neskutečné laskominy. Třeba takové šišky z bramborového těsta s mákem a švestkovými povidly si v redakci zamilovali všichni bez rozdílu. Knedlíky s uzeným masem jsou naše národní klasika a tvarůžkový tatarák nadchne nejen muže.

Říjnový Apetit koupíte na stáncích od 20. září.

REKLAMA

Přidat komentář