Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Kuře beze zbytku

Kuře beze zbytku

Koupit celé kuře se vyplatí. Můžete ho upéct v celku, anebo ještě lépe – naporcovat je a z každého kousku připravit chutnou večeři.
17. 1. 2013 | Autor: redakce Apetitu

Kuchař, který umí zužitkovat všechno, si zaslouží úctu. Zrovna kuře se dá využít se vším všudy. Než začnete vařit, musíte ho však naporcovat. Z jednoho kuřete tím získáte různé druhy masa na pečení, dušení či vaření a skelet na vývar. V únorovém Apetitu vám redaktorka Kateřina Švejdová ukáže, jak kuře správně naporcovat, a pak vám prozradí své oblíbené recepty, ve kterých využijete každý kousek masa a kostí. Pojďte vařit úsporně a beze zbytků s Apetitem!

Kuřecí recepty podle Katky:


  • Kuřecí polévka po čínsku
  • Bylinkové kuřecí rizoto z trouby
  • Kuře po baskicku
  • Kuřecí prsa Diana

Související

REKLAMA

Přidat komentář