Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Kuchařky pro zimní sezonu

Kuchařky pro zimní sezonu
sdílet:
Chutná inspirace z kuchařských knih

Recepty z farmářského trhu


Autorka Hanka Michopulu ve své kuchařce prozrazuje, jak snadno a skvěle vařit z českých sezonních surovin. Ať už si domů přinesete celer, kapustu, čekanku, nebo třeba červenou řepu, vždycky budete vědět, co s nimi. Koupíte na www.michopulu.cz za 339 Kč.

 

Jezte česky


Po celý rok můžete vařit s kuchařkou, ve které najdete recepty pro všechna období. Na jaře si dáte hráškovou polévku s květy sedmikrásek, v létě třešňové košíčky, na podzim si upečete bažanta na víně a v zimě se zahřejete horkým jablečným čajem. Kuchařku autorek Jany Vašákové a Zdeny Skokanové koupíte za 399 Kč na www.smartpress.cz.

 

 

Brambory


Mají milion podob a chutí. Dobře uskladněné brambory tvoří v zimě základ české kuchyně. Ať už zapečené, v křupavých bramborácích, v knedlících, nebo v husté polévce, brambory nikdy nezklamou. Kuchařku z Edice Apetit koupíte v Apetit Shopu za 271 Kč.

 

 

Biokuchařka Hanky Zemanové


Vařit podle sezony vás naučí také Biokuchařka Hanky Zemanové, která získala ocenění Nejlepší kuchařská kniha roku 2006. Pomůže vám jíst zdravě a přirozeně. Do vaší kuchyně přinese suroviny jako pohanka, jáhly nebo třeba špaldová mouka. Pokud byste do biovaření chtěli proniknout o něco hlouběji, podívejte se do další z Hančiných kuchařek BioAbecedář. Koupíte na www.smartpress.cz za 449 Kč.

A jaké jsou vaše oblíbené sezonní kuchařky? Diskutujte na Facebooku.

 

 

 

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč