Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Právě vyšel březnový Apetit v italském rytmu

Právě vyšel březnový Apetit v italském rytmu

72 sezonních receptů a pořádnou itálii – přesně tohle vám naservíruje na talíř nové vydání Apetitu.
19. 2. 2013 | Autor: redakce Apetitu

Velká debata o boloňské omáčce


Zeptejte se stovky kuchařů, hospodyněk a labužníků, a dostanete sto různých receptů na boloňskou omáčku. Tři z nich, více či méně autentické, a jejich hodnocení vám nabízíme.

Gnocchi a jejich skryté kouzlo


Nadýchané lahodné polštářky jsou italskou odpovědí na české knedlíky. Noky nejlépe chutnají v těch nejjednodušších úpravách, se sametově krémovými či výraznými rajčatovými omáčkami anebo zapečené pod sýrovou krustičkou.

Osladíme vám život


Dolce vita je na dosah. Vybrali jsme pro vás ty nejlahodnější dolci – geniální italské dezerty, kterým se nedá odolat a které se stanou vaší láskou navěky.

Nejlepší pizza do mrazáku


Redaktorka Darina Sieglová má doma tři hladové krky, a tak když vaří, tak ve velkém a do zásoby, aby jídlo bylo doma i v případech, kdy ona sama doma není. Než aby si kluci kupovali mraženou pizzu nebo platili její dovážku, dělá jim luxusní pizzu do zásoby. Zkuste to taky!

Dále v čísle


Seriál o mase: hovězí líčka, test kupovaných gnocchů, syté polévky s přílohami, hostina z darů moře a další
REKLAMA

Přidat komentář