Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Plaťte, jen když vám chutná

Plaťte, jen když vám chutná

Nejen v televizní restauraci Gordona Ramsayho mohou hosté platit podle toho, jak jim chutná. Podobný systém zavedl pro tento měsíc majitel londýnské restaurace Little Bay. Peter Ilic se zkrátka rozhodl, že nechá na libovůli hostů, kolik za jídlo zaplatí. „Cokoli mezi jednou pencí a padesáti librami (30 haléřů až 1500 korun) mi udělá radost, bude to plně na zákazníkovi,“ uvedl Peter Ilic. Personálu prý řekl, že i kdyby lidé nezaplatili nic, musí s nimi jednat, jako by utratili 50 nebo 60 liber.
5. 2. 2009 | Autor: redakce Apetitu

Bistro Little Bay je známé výbornou středomořskou kuchyní. Za předkrmy jako terina z husích jater, dortík s krabem nebo mušle po námořnicku se zde běžně platí tři až čtyři libry. Za hlavní jídlo, závitek z lososa či kachnu na hruškách, platili zákazníci kolem deseti liber. Během února je ale útrata jen na jejich uvážení. Platit musí pouze nápoje, karafa vody je zdarma. „Zdá se mi to jako dobrý nápad, když teď na všechny dopadá krize,“ řekl majitel. I úředníci ze City teď podle něho hledají levnější obědy.

REKLAMA

Přidat komentář