Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Moučníky z plechu de luxe

Moučníky z plechu de luxe

Naše vymazlené recepty udělají z obyčejné buchty na plech hvězdu nedělního odpoledne. Pozvěte hosty na kávu a hru v kostky…
6. 5. 2013 | Autor: redakce Apetitu

Redaktorka Katka Švejdová do květnového Apetitu vybrala ty nejlepší moučníky z plechu, kterým dala šmrnc novými nápady. Výčtu vévodí míša řezy, milovaná víkendová klasika s nadýchaným kakaovým korpusem a pořádnou vrstvou tvarohového krému. Začínající sezona rebarbory nahrává snadným řezům s kokosem a jahodami. Využít můžete i ovoce z mrazáku. Skvělý fígl dodá borůvkové buchtě šťavnatost – zakysaná smetana a limetová poleva. Krásně vláčný je také perník se sušeným ovocem a čokoládovou polevou stejně jako jogurtový koláč s jablky a drobenkou.

Recepty nadchly i šéfredaktorku Apetitu Marii Holobrádkovou, která už se těší, jak moučníky z plechu udělá svým nejdražším pomyšlení! Upečte si je také. Všechny recepty najdete v květnovém Apetitu. Sladké skvosty na víkend si můžete prohlédnout také v galerii pod článkem.

Fotogalerie: Moučníky z plechu de luxe

REKLAMA

Přidat komentář