Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
To bude maso!

To bude maso!

Podzimní gurmánské novinky. Salátové léto je za námi, je načase zakousnout se do pořádného masa.
24. 9. 2013 | Autor: redakce Apetitu

Štavnaté burgery v Dishi


Dvě novinky a také obměněné verze hvězdných stálic nabídne v podzimní sezoně Dish. Pražské burger bistro představí milovníkům ostrých chutí burger Pepper, který kombinuje hovězí maso s pikantní pastou z papriček jalapeño. Další nováček v menu dostal název Koza Nostra a v housce spojuje šťavnaté hovězí maso a kozí sýr. Stálí návštěvníci podniku nepřijdou ani o své oblíbence, které budou moci ochutnat také v pozměněné podobě. „Jeden z nejoblíbenějších a nejobjednávanějších burgerů na menu jsme se rozhodli lehce modifikovat – burger Dish dostane bratříčka v podobě verze Smoky. Věříme, že i ti nejvěrnější, kteří k nám chodí výhradně na tento burger, rádi vyzkouší svého oblíbence v trochu pozměněné variantě,“ láká na novinku Matouš Petráň, spolumajitel bistra. Základ burgeru, tedy hovězí maso s čedarem, okurkou a slaninou, zůstává stejný, majonézu s pečeného česneku však nahradí majonéza z uzených paprik a místo kečupu burger dochucuje BBQ omáčka. Burger je navíc i lehce zauzený. Neodolatelné!
Info: dish.cz



Brazilská pouliční jídla v Brasileiro U Radnice


Do této restaurace se chodí na churasco rodizio, jak Brazilci říkají přípravě a servírování různých druhů rožněných mas. Podnik na podzim nabídne další specialitu, která vychází z tradiční brazilské kuchyně. Pastel je název pro oblíbené brazilské pouliční občerstvení. V zemi jeho původu vám takto naservírují smažené taštičky z oleje, mouky a třtinového rumu, které se plní sýrem nebo ochucenou směsí z ryb či masa. V restauraci Brasileiro U Radnice vám je naservírují jako úvodní chod, jako přílohu k masu nebo slaný zákusek. Velmi nezvyklá zkušenost… Od pondělí do pátku se navíc můžete v podniku najíst za zvýhodněnou cenu. Stačí svůj účet zaplatit do 18 hodin.
Info: brasileiro-uradnice.ambi.cz



Vyzrálé maso na steaky z My Food Marketu


Otevření nové brněnské prodejny přivítal s nadšením nejeden místní foodie. My Food Market má vlastní řezníky, kteří poradí i vysvětlí, k čemu se jaký kousek masa nejlépe hodí. Jiný dostanete k víkendovému obědu, jiný pro rychlou večeři v pracovním týdnu. Dlouhé zrání zajistí, že maso nebude po tepelné úpravě tuhé. Na mase z ekologického chovu farmy v Sasově si pochutnáte! Foodie market najdete v Brně u autobusového nádraží Zvonařka. Prostory prodejny jsou více než velkorysé, tak si kromě masa projděte i zbývající sortiment. Pěkně pomalu, abyste stihli nasát všechny barvy, chutě a vůně.
www.myfoodmarket.cz

Foto: archiv firem
REKLAMA

Přidat komentář