Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Vyšlo nové číslo speciálu masooo!

Letní vydání řídící se heslem „Od čumáčku po ocásek!“ obsahuje 50 stránek věnovaných vepřovému masu a mnoho dalšího...
9. 7. 2018 | Autor: redakce Apetitu

Letní vydání jediného gastro-časopisu pro muže je tu a s ním i spousta poctivé inspirace. Čeká vás spolu s námi spousta grilování vepřového masa - v naší masooo! laboratoři jsme vyzkoušeli různé marinády vlastní výroby, grilování čuníka na cideru, a zjistili jsme, jak si na grilu připravit sádlo a škvarky. Budete také svědky velkého grilovacího souboje ve středověkém duchu.

Podíváme se do zákulisí malých sídlištních pivovarů, koukneme pod ruce kuchařům nejlepších pelmeňáren a s food-inspektory z webu kebabarny.cz se zaměříme na to, jak poznat dobrý a poctivý kebab.

To vše a mnoho dalšího v aktuálním vydání speciálu masooo!
 

Stránky: http://masooo.cz

Facebook: https://www.facebook.com/casopismasooo

REKLAMA

Přidat komentář