> 60 min
4,3
Domácí játrová paštika s brusinkami a brandy
< 10 min
4,2
Tuňáková pomazánka
< 60 min
4,0
Játra na roštu
< 10 min
2,3
Chléb & avokádo
< 25 min
4,1
Gnocchi s tuňákem, cuketou a kapary
< 45 min
4,2
Domácí drůbeží paštika
< 60 min
4,2
Stániny čedarové sušenky
> 120 min
4,5
Hovězí vývar s domácími nudlemi a zeleninou
> 60 min
4,5
Vepřová terina s játry
< 30 min
4,8
Dušené hovězí s řepou
> 60 min
4,5
Bůček na sečuánském a růžovém pepři & karamel
< 60 min
4,0
Pstruh lososovitý s citronem v papilotě & koprový dresink
> 60 min
1,6
Tropická baba
< 10 min
5,0
Salát s fíky a sýrem Grana Padano
< 20 min
0,0
Omáčka s růžovým pepřem a křenem
> 60 min
4,3
Hovězí salát s křenem
< 30 min
4,2
Paštika z kuřecích jater s pomerančovým likérem
< 10 min
4,5
Pošírovaný losos & okurkový salátek s jogurtem
< 20 min
4,7
Grilované nektarinky s burratou, chilli a mátou
> 60 min
4,2
Brandy paštika s pepřem
> 60 min
4,6
Telecí roláda s nádivkou a novými bramborami
< 10 min
2,4
Šťouchané brambory s petrželí
< 20 min
2,5
Fíky & mozzarella
< 30 min
4,7
Hráškovo-rukolový krém
Související články
- Šok pro milovníky piva: Co pijí cizinci, když přijedou do Česka? Jenom klasiku nečekejte! Podívejte se na skutečné krále výčepu
- Sypaný jablečný koláč, který voní jako od babičky: Upečete ho za pár minut a s minimem nádobí!
- Zavřeno, nebo otevřeno? Jak to bude 17. listopadu: Vše o otevírací době obchodů a supermarketů
- Stop! Které potraviny mají v kuchyni zákaz? Zjistěte, proč se vyplatí dbát na data spotřeby a dodržovat určitá pravidla při skladování
- Poznejte sladkou chuť whisky: Dokonalé spojení tradice a vytříbené chuti
- Vychutnejte si kouzlo výjimečných okamžiků: Tipy, jak správně párovat plísňové sýry s vínem