< 60 min
4,0
Poctivá čína
> 120 min
4,6
Vietnamská polévka pho bo
< 120 min
4,3
Pikantní fazolová polévka s chilli a klobásou
< 30 min
4,4
Nudle pad thai
< 60 min
4,4
Chilli con carne
> 60 min
4,5
Maďarský perkelt
< 120 min
4,4
Pečené krůtí stehno na rozmarýnu a česneku
> 120 min
4,1
Dršťková polévka
< 10 min
4,0
Pesto z medvědího česneku
> 120 min
4,2
Pomalu pečená hovězí žebra
> 60 min
3,7
Vietnamské letní závitky
< 60 min
4,2
Ďábelské topinky
> 60 min
4,3
Pikantní gulášová polévka s chilli
< 50 min
4,3
Salát Caesar s kuřecím masem
< 60 min
4,3
Utopenci
< 60 min
4,0
Klasické kung pao
< 25 min
3,9
Bleskové kari
< 30 min
3,7
Vietnamské závitky
< 45 min
3,3
Kuřecí steak
< 25 min
3,5
Mexické fazole s mletým masem
< 60 min
4,1
‚Česká čína‘ s krůtím masem
> 60 min
4,2
Quiche se špenátem a klobásou
< 120 min
4,3
Vaškův guláš z trouby
< 45 min
4,2
Steak s pepřovou omáčkou
Související články
- Šok pro milovníky piva: Co pijí cizinci, když přijedou do Česka? Jenom klasiku nečekejte! Podívejte se na skutečné krále výčepu
- Sypaný jablečný koláč, který voní jako od babičky: Upečete ho za pár minut a s minimem nádobí!
- Zavřeno, nebo otevřeno? Jak to bude 17. listopadu: Vše o otevírací době obchodů a supermarketů
- Stop! Které potraviny mají v kuchyni zákaz? Zjistěte, proč se vyplatí dbát na data spotřeby a dodržovat určitá pravidla při skladování
- Poznejte sladkou chuť whisky: Dokonalé spojení tradice a vytříbené chuti
- Vychutnejte si kouzlo výjimečných okamžiků: Tipy, jak správně párovat plísňové sýry s vínem