< 45 min
4,1
Dýňová polévka
< 45 min
4,7
Rajská polévka
< 10 min
4,5
Pomazánka z červené řepy
< 60 min
4,5
Klasické masové kuličky v rajčatové omáčce
< 30 min
4,7
Špenátová polévka
< 60 min
4,4
Chilli con carne
> 60 min
4,5
Maďarský perkelt
< 45 min
3,8
Klasická smaženice
> 60 min
4,2
Pomalu pečený králík s česnekem, cibulí a bylinkami
< 20 min
4,5
Tvarůžkový tatarák
< 45 min
4,5
Poctivá bramboračka s houbami
< 50 min
4,5
Dýňová polévka s krutony a smetanou
< 50 min
4,1
Krémová česnečka
< 60 min
4,0
Smetanová houbová omáčka z čerstvých hub
< 30 min
4,6
Škvarková pomazánka s jarní cibulkou
< 30 min
4,2
Smetanová houbová omáčka
> 60 min
4,2
Fazolový guláš
< 20 min
4,3
Drožďová pomazánka
< 60 min
4,2
Ďábelské topinky
< 60 min
4,2
Šunkofleky
< 10 min
4,2
Tuňáková pomazánka
< 20 min
3,9
Brokolicový krém
< 75 min
4,6
Hrachová polévka s opečenou slaninou a houstičkami
> 60 min
4,3
Hrstková polévka
Související články
- Mýty o grilování: Kterým „zaručeným“ radám je čas přestat věřit? Máme pro vás přehled těch nejčastějších omylů
- Znáte nejčastější mýty o grilování a grilech?
- Nečekaně silné účinky ovesných vloček, které mohou změnit vaše zdraví, energii i každodenní návyky rychleji, než myslíte
- 5 druhů ovoce, které Japonci jedí denně: Výsledkem je silná imunita, hladká pleť a energie
- Slavnostní menu začíná! Tatarák z červené řepy: Punčochář radí, jak na něj, aby byl jako pravý hovězí
- Chcete zaperlit u svátečního stolu? Jan Punčochář startuje video seriál s efektními recepty, které zvládne každý