< 50 min
4,3
Velikonoční nádivka
< 60 min
4,1
Topinková bomba
< 30 min
4,3
Pepřová omáčka
> 60 min
2,8
Francouzské brambory podle Pohlreicha
< 45 min
4,4
Zahuštěné červené zelí
> 120 min
4,5
Vláčné domácí housky
< 30 min
4,4
Dušené hlávkové zelí
> 60 min
4,4
Zapečené smetanové brambory
< 75 min
4,2
Gratinované brambory
< 60 min
4,5
Základní bramborová kaše
< 60 min
3,9
Pečené americké brambory
< 30 min
4,5
Žampionová omáčka
< 45 min
4,2
Šťouchané brambory
> 60 min
4,2
Cuketová čalamáda
< 30 min
4,1
Kyselé zelí na cibulce
< 30 min
4,0
Bramborové krokety
< 90 min
4,5
Kopřivová velikonoční nádivka
< 30 min
4,3
Bramborovo-batátové pyré
< 90 min
4,0
Bramborové knedlíky - základní recept
< 10 min
4,1
Medovo-hořčicová zálivka
< 90 min
4,0
Italský chléb focaccia
< 20 min
4,3
Rajčatové základy neboli 4 varianty rajčatové omáčky na pizzu
< 90 min
4,2
Ciabatta
< 30 min
4,5
Dušený špenát
Související články
- Šok pro milovníky piva: Co pijí cizinci, když přijedou do Česka? Jenom klasiku nečekejte! Podívejte se na skutečné krále výčepu
- Sypaný jablečný koláč, který voní jako od babičky: Upečete ho za pár minut a s minimem nádobí!
- Zavřeno, nebo otevřeno? Jak to bude 17. listopadu: Vše o otevírací době obchodů a supermarketů
- Stop! Které potraviny mají v kuchyni zákaz? Zjistěte, proč se vyplatí dbát na data spotřeby a dodržovat určitá pravidla při skladování
- Poznejte sladkou chuť whisky: Dokonalé spojení tradice a vytříbené chuti
- Vychutnejte si kouzlo výjimečných okamžiků: Tipy, jak správně párovat plísňové sýry s vínem