> 120 min
4,6
Hovězí po burgundsku
< 90 min
4,6
Pravá boloňská omáčka
> 60 min
4,1
Rajčatová omáčka (sugo)
< 60 min
4,4
Minestrone
> 60 min
4,4
Nejsnazší kuřecí vývar
> 120 min
4,2
Dokonalé boloňské ragú
< 90 min
4,6
Srnčí ragú na víně
> 120 min
4,4
Janina boloňská omáčka se špagetami
> 120 min
4,3
Kohout na víně
> 60 min
4,3
Hrstková polévka
< 30 min
3,2
Kuřecí supreme se zeleninou na cideru & estragonovou omáčkou
< 120 min
4,4
Vitello tonnato
> 120 min
4,5
Základní hovězí ragú
< 20 min
4,1
Salát Waldorf
< 20 min
4,6
Salát Coleslaw
< 45 min
4,2
Barevná krémová bramborová polévka
< 60 min
4,0
Špagety po boloňsku, jak je ještě neznáte
< 45 min
4,3
Zeleninový vývar s drožďovými knedlíčky
< 60 min
4,2
Jambalaya
< 60 min
4,2
Lepkavá BBQ křídla
< 30 min
4,0
Červenočočkové karbanátky
< 75 min
4,3
Letní caponata
> 60 min
4,6
Richardova boloňská omáčka s tagliatelle
< 60 min
3,8
Chudinské špagety
Související články
- Šok pro milovníky piva: Co pijí cizinci, když přijedou do Česka? Jenom klasiku nečekejte! Podívejte se na skutečné krále výčepu
- Sypaný jablečný koláč, který voní jako od babičky: Upečete ho za pár minut a s minimem nádobí!
- Zavřeno, nebo otevřeno? Jak to bude 17. listopadu: Vše o otevírací době obchodů a supermarketů
- Stop! Které potraviny mají v kuchyni zákaz? Zjistěte, proč se vyplatí dbát na data spotřeby a dodržovat určitá pravidla při skladování
- Poznejte sladkou chuť whisky: Dokonalé spojení tradice a vytříbené chuti
- Vychutnejte si kouzlo výjimečných okamžiků: Tipy, jak správně párovat plísňové sýry s vínem