Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
5,0 (4x)
20. 6. 2025
Affogato latte s Baileys
Olive Magazine
Affogato latte s Baileys
Olive Magazine


Velmi snadné
< 10 min
5,0 (4x)

Příprava cold brew přes noc vám ušetří čas, ráno už jen stačí přidat zmrzlinu, kapku likéru Baileys a můžete servírovat. Z ledové kávy se tak snadno stane osvěžující dezert, ke kterému nepotřebujete mnoho ingrediencí.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

1

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

1

Na cold brew

Na ledové affo-latte

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 326 kcal
  • Bílkoviny 6 g
  • Sacharidy 24 g
  • Tuky 16 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Celeste Wong, z vydání Apetit Affogato latte s Baileys

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(4 hlasy)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Související články

shutterstock_1936014517.jpeg

Marináda – tajná zbraň každého grilmistra. Co a jak dlouho marinovat, abyste dosáhli dokonale křehkého a šťavnatého výsledku?

Ne každé maso potřebuje marinádu, aby zazářilo na talíři. Zatímco vyzrálé hovězí si vystačí se solí a pepřem, jiné kusy jako vepřová krkovice nebo kuřecí prsa si o marinování přímo říkají. Správně zvolená směs oleje, kyselé složky, bylinek a koření dokáže proměnit obyčejný kousek masa ve šťavnatou a voňavou delikatesu. Co do marinády patří a jak dlouho nechat suroviny odpočívat, aby výsledek stál za to?