Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
5,0 (3x)
3. 7. 2025
Angreštový Eton mess s bezinkovým krémem
Immediate Media
Angreštový Eton mess s bezinkovým krémem
Immediate Media


Velmi snadné
< 30 min
5,0 (3x)

Lehce obměněný Eton mess – jahody jsme vyměnili za červený angrešt a další chuť dodala bezinková šťáva. Lehký bezlepkový dezert z ovoce, šlehačky a sněhových pusinek. Jako stvořený pro letní dny, kdy i od dezertu očekáváme patřičné osvěžení.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 408.17 kcal
  • Bílkoviny 2.67 g
  • Sacharidy 26.5 g
  • Tuky 33 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Sarah Cook, z vydání Apetit Angreštový Eton mess s bezinkovým krémem

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(3 hlasy)
5
4
3
2
1

Sdílet