Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
4.4/5 Počet hodnocení: 9
Do 30 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1021 kcal
Bílkoviny 60 g
Sacharidy 96 g
Tuky 33 g
Vláknina 1 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Středomořská polévka

Suroviny

vývar kuřecí 1 l
rýže dlouhozrnná 50 g
vejce 3 ks
+ dílky k podávání

Postup

1

Litr drůbežího vývaru přiveďte k varu, vsypte 50 g dlouhozrnné rýže a vařte asi 15 minut doměkka. Mezitím v míse prošlehejte 3 vejce se šťávou z 1 citronu. Vývar s rýží odstavte a jednu sběračku pramínkem vlijte za stálého šlehání do vaječné pěny. Pak naopak za stálého šlehání postupně vlijte vejce do horkého vývaru, až vznikne hladký krém. Už nevařte a ihned podávejte s dílky citronu.

Apetit magazín