Nová registrace Zapomenuté heslo

0,0 (0x)
17. 10. 2014
Bacon Cheddar Muffins
Bacon Cheddar Muffins

  1.   1. Umístěte srošt v horní části trouby a předehřejte na  200 ° C. Do dvou plechů na 12 muffinů rovnoměrně rozmístěte 15 papírových košíčků.
  2.   2. Ve šlehači šlehejte  máslo, cukr, sůl asi 1 až 2 minuty, až je hmota pěkná a nadýchaná. Pstupně zašlehejte vejce, jedno po druhém, každé nejprve dfobře zašlehejte, než přidáte další. Přidejte hladkou mouku, kukuřičnou mouku, žitnou mouku a prášek do pečiva a zamíchejte, . Přidejte řepkový olej, javorový sirup, a podmáslí. Dobře zašlehejte. Přidejte nakrájený čedar, 4 lžíce / 25 g parmezánu, slaninou a pažitkou. Jemně promíchejte aby se sýr rozptýlil.

  3. Nayplňte muffin košíčky až po vrch.
  4. V malé misce promíchejte nastrouhaný čedar a zbývající 2 lžíce parmazánu a posypte rovnoměrně vdolky. Pečte asi 15 minut, až dokud pěkně nezhnědnou, ale nejsou vevnitř převařené. Zdobíme nasekaným rozmarýnem. Jíme nejlépe čerstvé.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

15

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

15

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 419.07 kcal
  • Bílkoviny 27.07 g
  • Sacharidy 17.87 g
  • Tuky 25.8 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt