
recept
Bacon Cheddar Muffins
NadšenĚ sdílím recept z nedávno vydané Huckleberry kuchařky. Když mi oči padly na muffiny Bacon Cheddar, věděla jsem, že je to recept pro nás. Muffiny jsou tak snadné, a myslím, že slaninovo-hustě muffiny jsou skvělý způsob, jak přivítat chladnější počasí. Miluji radu Zoe v záhlaví: Prosím, hrajte si s těmito vdolky! Aby byly vaše vlastní. Kromě skvělého jídla jsou v knize Huckleberry fantastické fotografie Matt Armendariz. -Kristina.
Zoe Nathan je hlavní pekařka a spolumajitelka Huckleberry restaurace v Santa Monice s manželem Josh Loeb. V pdniku Huckleberry dohlíží na výrobu rukodělné chleba, pečiva, snídaní a dezertů a vytváří všechny chutné snídaně a obědy. Zoe a Josh žije v Santa Monice se svým synem a dcerou Milo Tallula.
Ingredience
6 lžíc / 85 g čerstvého másla, na kostičky, při pokojové teplotě
◾2 lžíce cukru
◾1-1/2 lžičky soli
◾3 vejce
◾3/4 hrnku / 100 g hladké mouky
◾3/4 hrnku / 120g kukuřičná mouka
◾6 lžíce / 40 g žitné mouky
◾11/2 lžíce prášku do pečiva
◾1/2 hrnku + 1 polévková lžíce / 135 ml řepkového oleje
◾3 lžíce + 2 lžičky / 55 ml javorového sirupu
◾1 hrnek + 2 lžíce / 175 ml podmáslí
◾1/2 hrnku / 70 g na kostičky nakrájeného čedaru (nakrájíme na 1 - 2,5-cm kostky), plus 1/4 hrnku / 30 g strouhaného čedaru
◾6 lžíc / 40 g strouhaného parmazánu
◾11 plátků vařené slaniny, nahrubo nasekané, plus 11/2 lžíce tuku ze slaniny/ chladného
◾1/4 krnku / 10 g čerstvé pažitky, petržele nebo kombinace obou, jemně nasekané
◾nasekaný rozmarýn pro zdobení.
Příprava jídla
- 1. Umístěte srošt v horní části trouby a předehřejte na 200 ° C. Do dvou plechů na 12 muffinů rovnoměrně rozmístěte 15 papírových košíčků.
- 2. Ve šlehači šlehejte máslo, cukr, sůl asi 1 až 2 minuty, až je hmota pěkná a nadýchaná. Pstupně zašlehejte vejce, jedno po druhém, každé nejprve dfobře zašlehejte, než přidáte další. Přidejte hladkou mouku, kukuřičnou mouku, žitnou mouku a prášek do pečiva a zamíchejte, . Přidejte řepkový olej, javorový sirup, a podmáslí. Dobře zašlehejte. Přidejte nakrájený čedar, 4 lžíce / 25 g parmezánu, slaninou a pažitkou. Jemně promíchejte aby se sýr rozptýlil.
3. Nayplňte muffin košíčky až po vrch.
4. V malé misce promíchejte nastrouhaný čedar a zbývající 2 lžíce parmazánu a posypte rovnoměrně vdolky. Pečte asi 15 minut, až dokud pěkně nezhnědnou, ale nejsou vevnitř převařené. Zdobíme nasekaným rozmarýnem. Jíme nejlépe čerstvé.
Přidat komentář
- Pro psaní komentářů se přihlaste nebo zaregistrujte.
Komentáře
Mirka Love
5. Červenec 2015 03:59