0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Bageta s krevetovou majonézou

Bageta s krevetovou majonézou

4.5 / 5. Počet hodnocení: 6
Do 10 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2289 kcal
Bílkoviny 251 g
Sacharidy 70 g
Tuky 106 g
Vláknina 5 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Úžasná svačina, stačí jen naplnit a pak už se jí skoro sama!

Suroviny

majonéza 125 g
citronová kůra 1 ČL
jemně nastrouhaná
citronová štáva 2 ČL
tabasco 1 ČL
sůl mořská
pepř
čerstvě namletý
bageta 1 ks
podélně rozříznutá, nakrájená na 4 kusy
rukola 1 bal
krevety 12 ks
středně velké, předvařené, loupané
pažitka 2 PL
nasekaná

Majonézu, citronovou kůru i šťávu, tabasco, sůl a pepř důkladně promíchejte. Pak ochucenou majonézu rozdělte do baget, ozdobte rukolou a krevetami, posypte pažitkou a servírujte.

Komentáře

Anonym

uzasny recept, servirovala jsem na jednohubkach na party pro pratele, vsem moc chutnalo, jenom klasickou majonezu jsem nahradila yofreskou, pro odlehceni, muzu doporucit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je jádro domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak připravit nejdokonalejší rýžový nákyp
  • Tipy a triky

Jak připravit nejdokonalejší rýžový nákyp

Pomůžeme vám zahnat vzpomínku na nepopulární nákyp ze školní jídelny. Rýžový nákyp podle našeho návodu je krásně vláčný a nadýchaný. Zkrátka takový, že ho klidně můžete servírovat jako dezert, když přijde návštěva. ...

Obchod Apetit