Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Bageta s krevetovou majonézou
ZDROJ: Apetit
sdílet:
4.7/5 Počet hodnocení: 9
Do 10 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2287 kcal
Bílkoviny 251 g
Sacharidy 70 g
Tuky 106 g
Vláknina 5 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Úžasná svačina, stačí jen naplnit a pak už se jí skoro sama!

Související recepty

Suroviny

majonéza 125 g
jemně nastrouhaná
tabasco ½ ČL
sůl mořská
pepř
čerstvě namletý
bageta 1 ks
podélně rozříznutá, nakrájená na 4 kusy
rukola 1 bal
krevety 12 ks
středně velké, předvařené, loupané
pažitka 2 PL
nasekaná

Postup

1

Majonézu, citronovou kůru i šťávu, tabasco, sůl a pepř důkladně promíchejte. Pak ochucenou majonézu rozdělte do baget, ozdobte rukolou a krevetami, posypte pažitkou a servírujte.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/6 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/6

Komentáře

26.04.2009 20:17
uzasny recept, servirovala jsem na jednohubkach na party pro pratele, vsem moc chutnalo, jenom klasickou majonezu jsem nahradila yofreskou, pro odlehceni, muzu doporucit

Apetit magazín

Tahini pasta: 7 způsobů, jak ji využít v kuchyni na maximum
  • Zajímavosti

Tahini pasta: 7 způsobů, jak ji využít v kuchyni na maximum

Fenomén dubajské čokolády vám určitě neunikl a možná jste si ji dokonce zkusili připravit doma. Pravděpodobně vám v lednici zbyla sezamová pasta tahini a teď přemýšlíte, co s ní. Rádi vám poradíme, jak ji využít! Je to nečekaně všestranná...