Vše hotovo do půl hodiny! Vaření skoro bez tuku.
Suroviny
fazole
2
konzervy
různobarevné, slité, propláchnuté 2 x 400 g
chilli paprička
1
ks
červena, bez semínek, nasekaná, lze nahradit sušenou
česnek
1
stroužek
nasekaný
rajčatová passata - pyré
500
ml
lze nahradit 400 g konzervovaných sekaných rajčat
cukr
2
ČL
balzamikový ocet
2
PL
bageta
1
ks
silnější krajíčky
sýr
1
PL
strouhaný, nejlépe kozí nebo ovčí
sůl
pepř
1. Zapněte gril. Prvních šest přísad promíchejte v kastrolu, přiveďte k varu a čtyři až pět minut mírně povařte.
2. Mezitím rozložte plátky bagety na plech a dejte pod gril. Zapečte z jedné strany, otočte, posypte sýrem a grilujte minutu či dvě, až se sýr rozteče. Fazolovou směs podle chuti osolte a opepřete. Navršte na plátky bagety a podávejte.
2. Mezitím rozložte plátky bagety na plech a dejte pod gril. Zapečte z jedné strany, otočte, posypte sýrem a grilujte minutu či dvě, až se sýr rozteče. Fazolovou směs podle chuti osolte a opepřete. Navršte na plátky bagety a podávejte.
Komentáře
Anonym
23.01.2008 08:02
Apetit 2/07