Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Bagetky s ostrými fazolemi
ZDROJ: Apetit
sdílet:
4.5/5 Počet hodnocení: 13
Do 30 minut Snadné 3-4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2618 kcal
Bílkoviny 193 g
Sacharidy 604 g
Tuky 26 g
Vláknina 135 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Vše hotovo do půl hodiny! Vaření skoro bez tuku.

Související recepty

Suroviny

fazole 2 konzervy
po 400 g
česnek 1 stroužek
rajčatová passata - pyré 500 ml
nebo 400 g konzervovaných rajčat
cukr 2 ČL
balzamikový ocet 2 PL
bageta 1 ks
na plátky
sýr 1 PL
strouhaný
sůl
pepř

Postup

1

Zapněte gril. Prvních šest přísad pro­míchejte v kastrolu, přiveďte k varu a čtyři až pět minut mírně povařte.

2

Mezitím rozložte plátky bagety na plech a dejte pod gril. Zapečte z jedné strany, otočte, posypte sýrem a grilujte minutu či dvě, až se sýr rozteče. Fazolovou směs podle chuti osolte a opepřete. Navršte na plátky bagety a podávejte.

Komentáře

23.01.2008 08:02
Recept se nachází v č.2/07, str.14

Apetit magazín

Jak vyškvařit sádlo: Krok za krokem k lahodným škvarkům
  • Tipy a triky

Jak vyškvařit sádlo: Krok za krokem k lahodným škvarkům

Škvarky, které křupnou při každém soustu, a sádlo, které dodá poctivou chuť každému receptu, zvládnete připravit i vy doma. Stačí jen dodržet náš jednoduchý postup krok za krokem a výsledek vás určitě nadchne – ať už je namažete na chleba,...