Vše hotovo do půl hodiny! Vaření skoro bez tuku.
Suroviny
fazole
2
konzervy
po 400 g
chilli paprička
1
ks
česnek
1
stroužek
rajčatová passata - pyré
500
ml
nebo 400 g konzervovaných rajčat
cukr
2
ČL
balzamikový ocet
2
PL
bageta
1
ks
na plátky
sýr
1
PL
strouhaný
sůl
pepř
Postup
1
Zapněte gril. Prvních šest přísad promíchejte v kastrolu, přiveďte k varu a čtyři až pět minut mírně povařte.
2
Mezitím rozložte plátky bagety na plech a dejte pod gril. Zapečte z jedné strany, otočte, posypte sýrem a grilujte minutu či dvě, až se sýr rozteče. Fazolovou směs podle chuti osolte a opepřete. Navršte na plátky bagety a podávejte.
Komentáře