Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.

Bagetky s ostrými fazolemi

Bagetky s ostrými fazolemi

Hodnocení receptu
Průměr: 4.2 ()
Do 30 minut 3-4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2643 kcal
Bílkoviny 193 g
Sacharidy 604 g
Tuky 26 g
Vláknina 140 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Vše hotovo do půl hodiny! Vaření skoro bez tuku.

Suroviny

fazole 2 konzervy
různobarevné, slité, propláchnuté 2 x 400 g
chilli paprička 1 ks
červena, bez semínek, nasekaná, lze nahradit sušenou
česnek 1 stroužek
nasekaný
rajčatové pyré 500 ml
lze nahradit 400 g konzervovaných sekaných rajčat
cukr 2 ČL
balzamikový ocet 2 PL
bageta 1 ks
silnější krajíčky
sýr 1 PL
strouhaný, nejlépe kozí nebo ovčí
sůl
pepř
1.  Zapněte gril. Prvních šest přísad pro­míchejte v kastrolu, přiveďte k varu a čtyři až pět minut mírně povařte.

2.  Mezitím rozložte plátky bagety na plech a dejte pod gril. Zapečte z jedné strany, otočte, posypte sýrem a grilujte minutu či dvě, až se sýr rozteče. Fazolovou směs podle chuti osolte a opepřete. Navršte na plátky bagety a podávejte.

Komentáře

Anonym

Recept se nachází v č.2/07, str.14

Apetit magazín

Není kebab jako döner kebab: Kde se vzal a jak si ho připravit doma?
  • Novinky a zajímavosti

Není kebab jako döner kebab: Kde se vzal a jak si ho připravit doma?

Döner kebab je pokrm původem z Turecka, který si zamiloval téměř celý svět. I u nás se těší velké popularitě, a to nejen v čase oběda či večeře. Je také oblíbenou noční svačinou po cestě z večírku. Víte, jak se k nám kebab dostal a kde si...
Komerční sdělení
Tajemství nejlepších džemů a omáček? Tradice plná ovoce!
  • Koktejl

Tajemství nejlepších džemů a omáček? Tradice plná ovoce!

Poctivé džemy, které vznikly z čerstvého ovoce uzrálého v nedotknuté přírodě Tyrolských Alp, anebo třeba omáčka z nejchutnějších brusinek světa. Taky jste právě dostali chuť osladit si život? My vás nalákáme ještě víc... ...

Obchod Apetit