Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.
Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut Velmi snadné

Suroviny

banány 2 ks
med 3 PL
ovesné vločky 3
kakao
lze nahradit kokosem nebo ořechy dle chuti

Banány oloupeme, rozmačkáme vidličkou. Do banánové kašičky přidáme +- tři hrsti vloček (dle hustoty směsi) a med, promícháme a necháme zhruba 10 minut odležet. Ze směsi lžičkou nabíráme, hrudky klademe na plech s pečícím papírem, lžící je zploštíme do placiček a dáme péct do předehřáté trouby na střední teplotu dozlatova. Pečeme dle velikosti placiček cca 20 minut. Název „sušenky“ jsem zachoval, ale nečekejte sušenky, jsou to spíš taková banánové müsli placičky.

Autor: Lucinka20

Apetit magazín

Není kebab jako döner kebab: Kde se vzal a jak si ho připravit doma?
  • Novinky a zajímavosti

Není kebab jako döner kebab: Kde se vzal a jak si ho připravit doma?

Döner kebab je pokrm původem z Turecka, který si zamiloval téměř celý svět. I u nás se těší velké popularitě, a to nejen v čase oběda či večeře. Je také oblíbenou noční svačinou po cestě z večírku. Víte, jak se k nám kebab dostal a kde si...
Komerční sdělení
Tajemství nejlepších džemů a omáček? Tradice plná ovoce!
  • Koktejl

Tajemství nejlepších džemů a omáček? Tradice plná ovoce!

Poctivé džemy, které vznikly z čerstvého ovoce uzrálého v nedotknuté přírodě Tyrolských Alp, anebo třeba omáčka z nejchutnějších brusinek světa. Taky jste právě dostali chuť osladit si život? My vás nalákáme ještě víc... ...

Obchod Apetit