Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,2 (147x)
6. 7. 2021
Basque burnt cheesecake
kezia lynn, pexel
Basque burnt cheesecake
kezia lynn, pexel


Snadné
> 60 min
4,2 (147x)

Křupavý korpus z rozdrobených sušenek a jemný tvarohový střed. Určitě už víte, co máme na mysli. Ano, cheesecake. Tuhle dobrotu už určitě znáte. Ale slyšeli jste o Basque burnt cheesecaku? Tahle zcela netradiční verze populárního koláče je hitem současnosti a my vám prozradíme, jak si ji připravit doma.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

1

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

1

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 3960 kcal
  • Bílkoviny 108 g
  • Sacharidy 373 g
  • Tuky 227 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Baskický cheesecake jde proti pravidlům: Nemá korpus, je spálený a propadlý. Přesto platí za nejlahodnější Jak upéct dokonalý cheesecake, aby byl vláčný uvnitř a nepopraskal Mug Cake: Zázračně rychlý a zdravý dezert plný energie Nejlepší cheesecaky: 12 ověřených receptů

Autor: Redakce, z vydání Apetit Basque burnt cheesecake

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(147 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Čokoládový cheesecake

Recept je součástí kolekce

Související články

Dušený špenát

Dušený špenát: Zapomeňte na školní jídelnu, připravte si verzi jako od babičky. Stačí pár ingrediencí a máte hit kuchyně!

Špenát je základem české kuchyně, ale ne všichni ho mají rádi. Správná příprava zajistí, že si ho oblíbí s trochou nadsázky snad každý. Dušený špenát je jednoduchý, rychlý, levný a variabilní pokrm. Základem jsou kvalitní listy – ať už z mraženého balení, nebo čerstvě sklizené. Můžete ho servírovat například s bramborem či knedlíkem. Výborně si rozumí s vejcem, volským okem i pečeným masem. A díky pár drobným úpravám ho můžete podávat pokaždé jinak.