V robotu rozdrtíme sušenky a se změklým máslem, vytvoříme hmotu kterou upěchujeme na dno dortové formy vyloženou pečícím papírem. Celou formu je potřeba vymazat máslem. Podklad dáme do lednice, troubu rozehřejeme na 200 stupňů a připravíme si krém. Sýr ušleháme do hladka, přidáme cukr a ostatní suroviny. ( jen jednu smetanu) vejce vmícháme jako poslední. Dále vlijeme na sušenkový korpus. Necháme 5 minut stát v pokojové teplotě a vlhožíme do trouby. Po 10 minutách snížíme teplotu na 110 a pečeme dalších 20 minut. Troubu neotvíráme. Pak troubu vypneme, pootevřeme dvířka a dáme mezi ně vařečku, necháme vychladnout 2 hodiny. Zakryjeme alobalem a necháme v lednici do druhého dne. Před podáváním potřeme zakysanou smetanou prošlehanou s cukrem a citronovou šťávou. Poklademe jahody a boky ozdobíme rozemletými lískovými oříšky.