0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Bleskové zapečené maso

Bleskové zapečené maso

Zatím nehodnoceno
Do 10 minut Velmi snadné Pro 4 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1125 kcal
Bílkoviny 37 g
Sacharidy 204 g
Tuky 12 g
Vláknina 7 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Rychlý oběd nebo večeře. Překryjte hovězí ragú bramborovu kaší a dejte zapéct.

Suroviny

1
hovězí ragú
brambory 1 kg
máslo 5 g
parmazán 2 PL
hrášek 100 g
mražený

1 Troubu předehřejte na 200, horkovzdušnou na 180 ºC. Uvařte 1 kg brambor (moučné, varný typ C), oloupaných a pokrájených, v osolené vodě asi 20 minut doměkka.

2 Brambory sceďte a rozmačkejte dohladka, vmíchejte 50 g másla a 2 lžíce parmazánu, osolte a opepřete.

3 Jeden rozmražený sáček základního ragú zahřejte v hrnci a nechte bublat 10 minut. Přidejte 100 g mraženého hrášku a přendejte do zapékací nádoby.

4 Překryjte kaší a zapékejte v troubě 25 minut dozlatova.

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak připravit veganská míchaná „vajíčka“?
  • Jak na to

Jak připravit veganská míchaná „vajíčka“?

Stravujete se vegansky, ale nedokážete si představit snídani bez míchaných vajec? Ať už se snažíte omezovat příjem živočišných potravin nebo si jen chcete rozšířit jídelníček o nová jídla, tahle míchaná „vejce bez vajec“ prostě musíte...

Obchod Apetit