Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Boloňské klobásky

Boloňské klobásky

2.3/5 Počet hodnocení: 8
Do hodiny 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1524 kcal
Bílkoviny 58 g
Sacharidy 208 g
Tuky 38 g
Vláknina 10 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.
Klobásky bývají dobře ochucené, takže se obejdete bez množství speciálních přísad.

Související recepty

Suroviny

nasekaná
olivový olej 1 PL
rajče 400 g
sekaná, konzervovaná
drobné, na špalíčky
sůl špetka
strouhaný
sůl
pepř

Postup

1
OPEČTE CIBULI A MASO
Za občasného promíchání pečte cibuli na oleji dozlatova (asi osm minut). Klobásy zbavte střívek, náplň přidejte k cibuli a obracečkou ji rozdělte na kusy. Opékejte, aby maso začalo hnědnout.

2. PŘIDEJTE ZELENINU

Přimíchejte rajčata z konzervy, špalíčky cukety i bobkový list a dochuťte solí, pepřem a špetkou cukru. Přiveďte k varu, přiklopte a nechte asi deset minut probublávat, aby cukety zkřehly.

3. UVAŘTE šPAGETY

Ve vroucí osolené vodě mezitím uvařte špagety podle návodu na obalu tak, aby byly tvrdé na skus. Slijte je, nechte důkladně okapat a spolu se strouhaným sýrem je promíchejte s omáčkou.

Podávejte s trochou sýra navíc a zeleným nebo míchaným zeleninovým salátem.

Apetit magazín