Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Brambora ve slupce se šalvějí
Brambora ve slupce se šalvějí
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Brambora ve slupce se šalvějí

5/5 Počet hodnocení: 5
Do 10 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 438 kcal
Bílkoviny 11 g
Sacharidy 93 g
Tuky 3 g
Vláknina 10 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Křupavá slupka, vláčný vnitřek

Suroviny

větší, oválné se slupkou
šalvěj 13 lístků
sůl mořská
k podávání

Postup

1

Troubu předehřejte na 180 °C. Brambory podélně nařízněte, nedokrojte však až úplně do konce. Dovnitř vmáčkněte šalvějové lístky a sůl, zabalte do alobalu a dejte na 1,5 hodiny péct. Před podáváním rozbalte a poklaďte plátky másla.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/11 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/11

Apetit magazín