Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,5 (30x)
9. 10. 2018
Bramborový guláš s krůtou a paprikou
Apetit
Bramborový guláš s krůtou a paprikou
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,5 (30x)

Tenhle recept je inspirovaný africkou a afroamerickou kuchyní. Namísto krůtích řízků můžete použít i uzené kuře.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2887 kcal
  • Bílkoviny 179 g
  • Sacharidy 316 g
  • Tuky 85 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(30 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2017/10

Říjnové plískanice si na nás nepřijdou! Nový Apetit vás příjemně naladí na podzimní notu. Nechte se pobláznit dánským životním stylem hygge, naučte se připravit ty nejšťavnatější a nejkřupavější řízky na světě, vařit bez lepku podle Martiny Alinče Dvořákové či proměnit fastfood v poctivé, domácí a především zdravé jídlo. Aktuální vydání přináší i nový pohled na oblíbenou stálici české kuchyně – brambory. Zkrátka ovšem nepřijdou ani milovníci sladkého, protože nechybí ani recepty na vskutku hříšné podzimní dezerty plné čokolády, ořechů a karamelu, které zaženou každý splín, či další díl naší Cukrárny, ve které vás Petra Stahlová naučí neodolatelné tartaletky. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Bramborový guláš

Bramborový guláš: Recept na tu nejlepší verzi a další tipy na chuťové variace, které si zamilujete

Bramborový guláš nebo buřtguláš? Jak je rozlišit? Hranice mezi bramborovým gulášem a buřtgulášem jsou poněkud nejasné. Někdo tvrdí, že buřtguláš obsahuje pouze uzeninu, zatímco brambory přidávají až zastánci bramborového guláše. Žádné pevné pravidlo ale neexistuje. Každý si pod těmito názvy představí něco jiného, a tak je jen na vás, jak svůj pokrm pojmenujete. Jedno je ale jisté – tahle voňavá a kořeněná klasika vás zahřeje a skvěle zasytí.