Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 50 min
5,0 (4x)
21. 10. 2024
Bramborový krém s batátovou slámou
Apetit
Bramborový krém s batátovou slámou
Apetit


Snadné
< 50 min
5,0 (4x)

Jak povýšit bramborový krém o úroveň výše? Servírujte ho s batátovou slámou! Tyto neobvyklé chipsy můžete snadno nahradit chlebovými krutony nebo opraženými semínky.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4-6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4-6 osob

Na batátovou slámu

Na petrželový olej

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2011 kcal
  • Bílkoviny 43 g
  • Sacharidy 201 g
  • Tuky 110 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Jak zahustit bramboračku bez mouky? Vyzkoušejte pohanku, brambory nebo noky

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2023/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(4 hlasy)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2023/10

Říjnové číslo Apetitu, které vychází už 14. 9. 2023, zaručí, že si i nadcházející chladnější podzimní dny užijete na maximum. Se spokojeným žaludkem se totiž každá plískanice snáší líp. Hlavní linkou je jako každý rok česká kuchyně a lokální a sezonní suroviny, letos jsme se ovšem podívali ještě hlouběji do historie a oprášili i poklady té rakousko-uherské. O tradicích si popovídáme s Petrou Burianovou. Přidáme i tipy, jak uvařit oblíbené české speciality bez lepku. Těšit se můžete i na houbové recepty a hned tři různé (a naprosto božské) zelňačky. Vypravili jsme se za vyhlášenými cukráři a vyprosili od nich osvědčené recepty na milované zákusky – větrník, indiánky, laskonky, punčák a dort Maršál. Helena Fléglová vás navíc krok za krokem naučí odpalované těsto. S naší Pohlednicí zavítáme na Slovensko a rovnou vyzpovídáme tamní slavné šéfkuchaře, cukráře a blogery. S radostí vám také představíme novou Línou kuchařku, plnou skvělých receptů a praktických tipů, jak si v kuchyni co nejvíc zjednodušit práci a přitom neobětovat kvalitu a chuť pokrmů. Apetit, napsáno s chutí.