Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.

Bramborový salát se sardelami a citronovou trávou

Bramborový salát se sardelami a citronovou trávou

Hodnocení receptu
Průměr: 3.6 ()
Do 20 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1352 kcal
Bílkoviny 32 g
Sacharidy 162 g
Tuky 59 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Připravujte ho z teplých brambor – lépe do sebe lépe natáhnou všechny chutě.

Suroviny

brambory 800 g
malé, nové
česnek 1 stroužek
nahrubo
2 ks
sardelové filety nahrubo
majonéza 3 PL
olivový olej 1 PL
panenský
citronová štáva 1 ks
z 1/2 citronu
parmazán 3 PL
strouhaný
sůl
a čerstvě mletý pepř
jarní cibulka 1 svazek
najemno

Postup

1

Brambory ve slupce uvařte v osolené vodě doměkka.

2

Mezitím utřete česnek se sardelkami na pastu. Promíchejte s majonézou, olejem, citronovou šťávou a parmazánem.

3

Osolte a opepřete. Promíchejte s jarní cibulkou a s teplými bramborami.

Apetit magazín

Není kebab jako döner kebab: Kde se vzal a jak si ho připravit doma?
  • Novinky a zajímavosti

Není kebab jako döner kebab: Kde se vzal a jak si ho připravit doma?

Döner kebab je pokrm původem z Turecka, který si zamiloval téměř celý svět. I u nás se těší velké popularitě, a to nejen v čase oběda či večeře. Je také oblíbenou noční svačinou po cestě z večírku. Víte, jak se k nám kebab dostal a kde si...
Komerční sdělení
Tajemství nejlepších džemů a omáček? Tradice plná ovoce!
  • Koktejl

Tajemství nejlepších džemů a omáček? Tradice plná ovoce!

Poctivé džemy, které vznikly z čerstvého ovoce uzrálého v nedotknuté přírodě Tyrolských Alp, anebo třeba omáčka z nejchutnějších brusinek světa. Taky jste právě dostali chuť osladit si život? My vás nalákáme ještě víc... ...

Obchod Apetit