Hodnocení receptu
Průměr: 3.6 ()
Do 20 minut Velmi snadné

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1842 kcal
Bílkoviny 25 g
Cukr 281 g
Tuky 57 g
Vláknina 12 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.
NEPŘEHLÉDNĚTE Více než 100 slev na skvělé gurmánské nákupy se slevami až 40 % v nové aplikaci DNY APETIT.
Google
apple
Piknik

Jde to i bez majonézy.

Suroviny

brambory 1 kg
neloupané
12 PL
bílý jablečný ocet lze nahradit vinným
olivový olej 4 PL
300 ml
silný hovězí vývar
hořčice dijonská 2 ČL
sůl mořská
pepř
čerstvě mletý
okurky nakládané 10 ks
na plátky
paprika řezaná 8 PL
na nudličky
cukr 1 špetka
cibule červená 1 ks
na plátky
petrželka 1 hrst

Brambory uvařte v osolené vodě doměkka. Ještě teplé je oloupejte a nakrájejte na kolečka. Smíchejte všechny suroviny kromě petrželky a nechte odstát, až se do teplých brambor vsákne zálivka. Vmíchejte petrželku a podávejte.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2013/12 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit magazín

  • Novinky a zajímavosti

Jak na marinování kuřecího masa?

Staňte se mistrem letní grilovací párty s porcí šťavnatého kuřete. Vedle dobrého masa je to právě marináda, která skvěle doprovodí každé sousto. Podívejte se, jaké přísady kuřecímu masu sluší nejvíc, a jak zabránit jeho vysušení. ...
  • Tipy a triky

5 triků pro dokonalý burger

Upéct mleté maso není ničím složitým. Pro dokonalý požitek z domácího burgeru je však třeba držet se několik pravidel. Připravili jsme pro vás 5 tipů zaručujících prvotřídní kulinářský...

Obchod Apetit