Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
3.9/5 Počet hodnocení: 20
Do hodiny Velmi snadné Pro 4-6 osob

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2064 kcal
Bílkoviny 37 g
Sacharidy 315 g
Tuky 60 g
Vláknina 15 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Jde to i bez majonézy.

Suroviny

neloupané
jablečný ocet 12 PL
bílý, lze nahradit bílým vinným octem
olivový olej 4 PL
vývar hovězí 300 ml
silný
hořčice dijonská 2 ČL
sůl mořská
pepř
čerstvě mletý
na plátky
paprika sterilovaná řezaná 8 PL
na nudličky
na plátky
petrželka 1 hrst

Postup

1

Brambory uvařte v osolené vodě doměkka. Ještě teplé je oloupejte a nakrájejte na kolečka. Smíchejte všechny suroviny kromě petrželky a nechte odstát, až se do teplých brambor vsákne zálivka. Vmíchejte petrželku a podávejte.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2013/12 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2013/12

Apetit magazín

KVÍZ: Máte rádi tureckou kuchyni a kolik toho o ní víte?
  • Kvízy

KVÍZ: Máte rádi tureckou kuchyni a kolik toho o ní víte?

Když se řekne turecká kuchyně, většině z nás se vybaví kebab. Turecká kuchyně má však bohatou tradici a její jídelníček je velmi rozmanitý a pestrý. Patří do ní skopové a jehněčí maso, jako příloha převládá rýže. Turci ale milují i...