0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
3.9 / 5. Počet hodnocení: 17
Do hodiny Velmi snadné Pro 4-6 osob

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2064 kcal
Bílkoviny 37 g
Sacharidy 315 g
Tuky 60 g
Vláknina 15 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Jde to i bez majonézy.

Suroviny

brambory 1 kg
neloupané
jablečný ocet 12 PL
bílý, lze nahradit bílým vinným octem
olivový olej 4 PL
vývar hovězí 300 ml
silný
hořčice dijonská 2 ČL
sůl mořská
pepř
čerstvě mletý
okurky nakládané 10 ks
na plátky
paprika sterilovaná řezaná 8 PL
na nudličky
krupicový cukr 1 špetka
cibule červená 1 ks
na plátky
petrželka 1 hrst

1 Brambory uvařte v osolené vodě doměkka. Ještě teplé je oloupejte a nakrájejte na kolečka. Smíchejte všechny suroviny kromě petrželky a nechte odstát, až se do teplých brambor vsákne zálivka. Vmíchejte petrželku a podávejte.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2013/12 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2013/12

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je jádro domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit