Hodnocení receptu
Průměr: 3.6 ()
Do 20 minut Velmi snadné Pro 4-6 osob

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1842 kcal
Bílkoviny 25 g
Sacharidy 281 g
Tuky 57 g
Vláknina 12 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Jde to i bez majonézy.

Související recepty

Suroviny

brambory 1 kg
neloupané
12 PL
bílý jablečný ocet lze nahradit vinným
olivový olej 4 PL
300 ml
silný hovězí vývar
hořčice dijonská 2 ČL
sůl mořská
pepř
čerstvě mletý
okurky nakládané 10 ks
na plátky
paprika řezaná 8 PL
na nudličky
cukr 1 špetka
cibule červená 1 ks
na plátky
petrželka 1 hrst

Brambory uvařte v osolené vodě doměkka. Ještě teplé je oloupejte a nakrájejte na kolečka. Smíchejte všechny suroviny kromě petrželky a nechte odstát, až se do teplých brambor vsákne zálivka. Vmíchejte petrželku a podávejte.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2013/12 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2013/12

Apetit magazín

Komerční sdělení
Jaké víno vzít, když jdete do vybrané společnosti?
  • Koktejl

Jaké víno vzít, když jdete do vybrané společnosti?

Víno je nesmazatelně vepsané do naší kultury, i když si to mnohdy ani neuvědomujeme. Důkazem je fakt, že sklenka vína je pro nás vždy spjatá s nejrůznějšími životními okamžiky. Jak ale vybírat, a neudělat chybu? ...
Právě vychází listopadový Apetit: Objevte všechny chutě podzimu
  • Novinky a zajímavosti

Právě vychází listopadový Apetit: Objevte všechny chutě podzimu

Sychravé podzimní dny přímo vybízejí k tomu, abychom vařili jídla, která nás zahřejí na těle i na duchu. Přesně takové recepty jsme si pro vás připravili do listopadového čísla Apetitu. Na co se můžete na stránkách nového vydání těšit? ...

Obchod Apetit