Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.

buchta od jarušky

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

buchta od jarušky

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno

Suroviny

mouka pšeničná hladká 2
cukr 1 hrnek
vanilkový cukr 1 ks
vejce 2 ks
mléko 1 hrnek
olej 0.5
kakao 2 PL
Krém
pudink s půlkou másla, zakysaná smetana a čokoláda

2 hrnky hl. m. 1 hr. cukru, 1 van. c, 2 vejce, 1 hr. mléka 1/2 oleje 2 pol. lž. kakaa

upéci na to 2 lepší pudinky s polovinou másla 1 kysanka navrch čoko

Autor: jiřina

Apetit magazín

Není kebab jako döner kebab: Kde se vzal a jak si ho připravit doma?
  • Novinky a zajímavosti

Není kebab jako döner kebab: Kde se vzal a jak si ho připravit doma?

Döner kebab je pokrm původem z Turecka, který si zamiloval téměř celý svět. I u nás se těší velké popularitě, a to nejen v čase oběda či večeře. Je také oblíbenou noční svačinou po cestě z večírku. Víte, jak se k nám kebab dostal a kde si...
Komerční sdělení
Tajemství nejlepších džemů a omáček? Tradice plná ovoce!
  • Koktejl

Tajemství nejlepších džemů a omáček? Tradice plná ovoce!

Poctivé džemy, které vznikly z čerstvého ovoce uzrálého v nedotknuté přírodě Tyrolských Alp, anebo třeba omáčka z nejchutnějších brusinek světa. Taky jste právě dostali chuť osladit si život? My vás nalákáme ještě víc... ...

Obchod Apetit