Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.

Buchta z červené řepy

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Buchta z červené řepy

Hodnocení receptu
Průměr: 3.5 ()

Suroviny

červená řepa 250 g
uvařená, nastrouhaná
vejce 3 ks
hnědý cukr 140 g
mouka pšeničná hladká 110 g
mouka celozrnná 110 g
olej 100 ml
kakao 2 PL
rum
trochu
kypřicí prášek do pečiva 1 bal

Vše smíchat a pečeme na 180 asi 40-50 minut, špejlí kontrolujeme, zda je buchta upečená.

Autor: marta13

Apetit magazín

Jak poznat pravý parmazán a jak se vyrábí?
  • Tipy a triky

Jak poznat pravý parmazán a jak se vyrábí?

Historie parmazánu se začala psát už ve středověku, kdy tamní mniši hledali způsob, jak co nejdéle uchovat mléko. Dnes je tento sýr nejvýznamnějším obchodním artiklem celé Itálie. Zároveň patří mezi nejpřísněji sledované zboží, které se...

Obchod Apetit