Bulky s fenyklem a koriandrem

Bulky s fenyklem a koriandrem

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Na 12 bulek

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 82 kcal
Bílkoviny 3 g
Sacharidy 4 g
Tuky 6 g
Vláknina 2 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.
Nejlepší jsou hned po upečení

Suroviny

fenyklová semínka 1 ČL
sezamová semínka 1 ČL
koriandrová semínka 1 ČL
sůl mořská 0.5 ČL
základní těsto 1
vykynuté
olivový olej
na vymazání formy a na potření bulek
1 Všechna semínka nahrubo semelte v robotu nebo podrťte v hmoždíři. Smíchejte se solí a dejte stranou.

2 Zahřejte troubu na 180 °C. Vykynuté těsto rozdělte na dvanáct kousků a vyválejte z nich kuličky. Dvanáct formiček na muffiny o objemu cca 125 ml vymažte olivovým olejem a rozdělte do nich polovinu směsi koření a soli. Do každé formičky vložte kousek těsta, potřete je olejem a všechny také posypte zbývající směsí. Pečte 20–25 minut, dozlatova.

Apetit magazín

Škola vaření: bramborová kaše
  • Tipy a triky

Škola vaření: bramborová kaše

Vychutnejte si s námi úžasné bramborové pyré. Naučíme vás dokonalou bramborovou kaši a až vás omrzí, vyzkoušejte tři báječné možnosti, jak jej posunout ještě o krok dál.   ...
Knedlík nebo nok? Připravte si pochoutky z bramborového těsta.
  • Poradna

Knedlík nebo nok? Připravte si pochoutky z bramborového těsta.

Na světě jsou dva druhy lidí. Ti, kteří nedají dopustit na houskové a kynuté knedlíky, a pak tací, kteří dají vždycky přednost těstu bramborovému. Bramborové knedlíčky, noky nebo italské gnocchi, to je, oč tu běží! Jak nejlépe připravíte...

Obchod Apetit