Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
5,0 (5x)
5. 3. 2025
Burrata s pomeranči a červenou řepou
Apetit
Burrata s pomeranči a červenou řepou
Apetit


Velmi snadné
< 20 min
5,0 (5x)

Burrata s pomeranči a červenou řepou je lehká, svěží večeře plná vitamínů, které tělo po zimě ocení. Navíc v tomto receptu najdete hned několik potravin, které působí jako afrodiziakum: řepu, pistácie, granátové jablko. 


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

2

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

2

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 483.5 kcal
  • Bílkoviny 14 g
  • Sacharidy 19 g
  • Tuky 37.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Trpíte jarní únavou a svádíte to na počasí? Možná je to spíše chybou v jídelníčku, kterou dělají všichni Krvavé pomeranče s chutí malin: Jiná odrůda nebo speciální pěstování?

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2024/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(5 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2024/2

Únorové vydání Apetitu, které vychází 18. 1., vás uprostřed chladné zimy zahřeje u srdce. O místo na vašem stole budou bojovat pestré krémové polévky a surovina měsíce – červené zelí. Milovníci tradiční české kuchyně v moderním kabátu jistě ocení masopustní speciality v podání šéfkuchařů z Národního týmu kuchařů a cukrářů a ukázku z kuchařky Jazyk, srdce, mozek, krev loňského vítěze soutěže MasterChef Martina Peciny. Necháte se svést afrodiziakálním valentýnským menu nebo snad okouzlit francouzskými mousse v podání Heleny Fléglové? Třeba svou touhu po sladkém ukojíte rafinovanými kávovými dezerty nebo bohatými masopustními moučníky, mezi nimiž se skrývá i jeden slaný favorit – hříšně dobré koblihy s červeným zelím, uzeným a křenem. Nepochybně oceníte i praktické tipy na lahodné rychlé večeře pro všední dny či na pokrmy, které vám během zimy pomohou dodržet pitný režim. Únorový Apetit je v prodeji od 18. 1. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Salát s řepou, citrusy a kozím sýrem

Víkend s Apetitem: Jezme duhu! Barevné menu, které vás naladí na jaro

Jen se na tu krásu podívejte! Také už cítíte závan jara? Pestrobarevné pokrmy vypadají nejen lákavě na talíři, ale obsahují i rozmanité mikroživiny, které tělo po zimě potřebuje. Tento víkend si proto uvařte menu, které hraje všemi barvami – od svěže zelené hráškové polévky přes sytě oranžové batáty až po šťavnaté citrusy. Připravte si talíř, který potěší oko i chuťové pohárky, a nalaďte se na jaro s námi!