Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
0,0 (0x)
6. 9. 2016
Caldo de costilla


Velmi snadné
< 10 min
0,0 (0x)

Kolumbijská polévka nemohla v naší kuchařce ¡Viva la vida! aneb Žhavá jízda z Mexika až do Chile chybět! Je to totiž první autentické latinskoamerické jídlo, které ochutnala autorka knihy, redaktorka Stáňa Moravcová ml.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 8 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 8 osob

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3461 kcal
  • Bílkoviny 349 g
  • Sacharidy 220 g
  • Tuky 122 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2015/9

Pečte s námi pro radost! Máme pro vás ty nejlepší recepty babího léta, které se vám vždycky povedou. Božské moučníky z obyčejných jablek i ostružinové dezerty.Blogerka Markéta Pavleje alias Kitchenette do zářijového Apetitu připravila recepty na snídaně, které si oblíbíte vy i vaše děti.Vyrazili jsme do našich oblíbených bister, jejichž výborné domácí kuchyně se nemůžeme nabažit, a z jejich majitelů jsme vymámili recepty na svá zamilovaná jídla.Víte, jak vykouzlíte domácí pohodu? Upečte si čerstvé pečivo. K snídani, k svačině, večeři nebo jen tak pro radost. 

Související články

Veracruz

Pohlednice z Mexika: Kristýna žije na pobřeží Mexického zálivu už přes deset let

I když už žije na pobřeží Mexického zálivu přes deset let, každou chvíli narazí na další zajímavé místo, o kterém dosud nevěděla. „Doufám, že můj výběr toho, co stojí za ochutnání, všem dokáže, jak moc Veracruz stojí za návštěvu. Protože gastronomie není to jediné zajímavé, co tady máme,“ láká Kristýna k návštěvě tohoto krásného koutu světa.