Kouzlo tohoto francouzského dezertu spočívá v zkaramelizované krustičce, která dokonale kontrastuje s jemným těstem s vůní vanilky a rumu. Šéfkuchař Titus Eliáš podává ke canelé ještě božský žloutkový krém, a tak z nich dělá manu nebeskou!
Suroviny
Suroviny
NA ANGLICKÝ KRÉM
NA DOKONČENÍ
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 5565 kcal
- Bílkoviny 158 g
- Sacharidy 708 g
- Tuky 213 g
Postup přípravy
-
Zdroj: Apetitonline.cz -
Zdroj: Apetitonline.cz -
Zdroj: Apetitonline.cz -
Zdroj: Apetitonline.cz -
Zdroj: Apetitonline.cz -
Zdroj: Apetitonline.cz -
Zdroj: Apetitonline.cz -
Zdroj: Apetitonline.cz -
Zdroj: Apetitonline.cz -
Zdroj: Apetitonline.cz -
Zdroj: Apetitonline.cz -
Zdroj: Apetitonline.cz -
Zdroj: Apetitonline.cz -
Zdroj: Apetitonline.cz -
Zdroj: Apetitonline.cz -
Zdroj: Apetitonline.cz -
Zdroj: Apetitonline.cz
Autor: Redakce, z vydání Apetit Canelé de Bordeaux