Nová registrace Zapomenuté heslo

Pro zkušené
> 60 min
4,5 (6x)
6. 7. 2021
Canelé de Bordeaux
Apetit
Canelé de Bordeaux
Apetit


Pro zkušené
> 60 min
4,5 (6x)

Kouzlo tohoto francouzského dezertu spočívá v zkaramelizované krustičce, která dokonale kontrastuje s jemným těstem s vůní vanilky a rumu. Šéfkuchař Titus Eliáš podává ke canelé ještě božský žloutkový krém, a tak z nich dělá manu nebeskou!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

NA ANGLICKÝ KRÉM

NA DOKONČENÍ

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 5565 kcal
  • Bílkoviny 158 g
  • Sacharidy 708 g
  • Tuky 213 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Canelé de Bordeaux - krok 1 - příprava cukrového sirupu
    Zdroj: Apetitonline.cz
  2. Canelé de Bordeaux - krok 2 - rozbíjte vejce
    Zdroj: Apetitonline.cz
  3. Canelé de Bordeaux - krok 3 - vanilka
    Zdroj: Apetitonline.cz
  4. Canelé de Bordeaux - krok 4 - vaření základu
    Zdroj: Apetitonline.cz
  5. Canelé de Bordeaux - krok 5 - zašlehání cukru
    Zdroj: Apetitonline.cz
  6. Canelé de Bordeaux - krok 6 - přidání mouky
    Zdroj: Apetitonline.cz
  7. Canelé de Bordeaux - krok 7 - plnšní formiček
    Zdroj: Apetitonline.cz
  8. Canelé de Bordeaux - krok 8 - potření cukrovým sirupem
    Zdroj: Apetitonline.cz
  9. Canelé de Bordeaux - krok 9 - příprava krému
    Zdroj: Apetitonline.cz
  10. Canelé de Bordeaux - krok 10 - přidání cukru
    Zdroj: Apetitonline.cz
  11. Canelé de Bordeaux - krok 11 - přidání mléka
    Zdroj: Apetitonline.cz
  12. Canelé de Bordeaux - krok 12 - šlehání
    Zdroj: Apetitonline.cz
  13. Canelé de Bordeaux - krok 13 - zkouška krému
    Zdroj: Apetitonline.cz
  14. Canelé de Bordeaux - krok 14 - pasírování krému
    Zdroj: Apetitonline.cz
  15. Canelé de Bordeaux - krok 15 - servírování - krém a ovoce
    Zdroj: Apetitonline.cz
  16. Canelé de Bordeaux - krok 16 - servírování - efektní aranžmá
    Zdroj: Apetitonline.cz
  17. Canelé de Bordeaux - krok 18 - servírování - fináldní dezert
    Zdroj: Apetitonline.cz

Autor: Redakce, z vydání Apetit Canelé de Bordeaux

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Související články